IK BEN WIJS!

We vinden jouw privacy belangrijk!

Wij van 'Ik ben WIJS' vinden privacy erg belangrijk, immers, het welzijn van de mens staat bij ons absoluut voorop. Deze website is daarom ook slechts een middel wat we hebben ontwikkeld om met jou in contact te komen. Onze technische mensen doen hun uiterste best om zo min mogelijk extra technische middelen in te zetten zodat we deze website op zo’n fijn mogelijke manier kunnen inzetten.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

WIJS legt de volgende persoonsgegevens vast: voornaam, achternaam, e-mailadres en eventueel straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats. Dit is nodig om contact met de kinderen te krijgen en te onderhouden. Deze informatie kan ook gebruikt worden voor de distributie van WIJS-producten, zoals WIJS-stripboeken en WIJS-kussens. WIJS gebruikt geen andere (publieke of besloten) bronnen of instanties om extra informatie van de kinderen te verkrijgen. Als een kind in contact gebracht wordt met één van onze zorgpartners, bepaalt het legitieme doel van die zorgpartner welke informatie zij extra kunnen/moeten verkrijgen om de juiste zorgdiensten te leveren. Deze informatie blijft altijd bij de zorginstellingen en vloeit nooit terug naar WIJS, WIJS heeft hier geen interesse, noch belang in. WIJS is in deze echt de 'voordeur'. Deze informatie slaan we natuurlijk wel op een veilige plek op, ver van deze website.

Cookies

De website van WIJS maakt geen gebruik van cookies. Niet om data vast te leggen en niet om gebruikers te volgen. Koekjes moet je eten, en verder lekker niks mee doen!

Contactformulieren

De website van WIJS maakt gebruik van één contactformulier en deze legt vier verplichte velden vast: naam, e-mailadres, onderwerp en bericht. Deze vier velden komen direct in de mailbox van WIJS en alleen haar directe medewerkers kunnen deze informatie inzien.

Externe website inhoud

De website van WIJS maakt alleen gebruik van eigen gemaakte inhoud, met als enige uitzondering: de logo's van onze partners!

Jouw data is bij ons veilig

WIJS heeft heel bewust gekozen voor een platte site, zonder geavanceerde technologie. We gebruiken een klein stukje javascript en PHP voor het contactformulier, maar de rest is platte code. Daarnaast hebben we een digitale veiligheidspartner die onze website periodiek checkt op verdachte zaken. Zo blijft de website veilig. Alle opgeslagen data zit in onze veilige e-mailbox en onze fysieke archieven, die zijn afgesloten met slot en grendel.

Jouw rechten

Jij blijft alle rechten houden over jouw data. Wanneer je een berichtje via de website van WIJS (door middel van het contactformulier stuurt) of wanneer je een bericht in een WIJS-brievenbus stopt, jij bepaalt wat er mee gebeurt. Als je wilt weten wat wij van je weten (dat weet je al, want WIJS weet alleen wat jij vertelt) dan kun je een inzagerapport van jouw data opvragen. Dit wordt dan via e-mail aangeleverd. Mocht je geintresseerd zijn in wat voor data onze partners van jou hebben, dan geven wij aan of en zo ja welke partner van jou weet, dan kun je bij hen navragen welke data zij van jou hebben vastgelegd. Onthoud dat deze data nooit bij WIJS terecht komt.